Om oss

Vi är ett gäng som samtliga arbetar inom byggbranschen. Som hantverkare – snickare, rörmokare, elektriker, plattsättare, takläggare och målare – så har vi unika kunskaper om hur saker och ting ska göras. Dessa kunskaper ska vi förmedla vidare till dig som läsare.

Hur bygger man en altan? Hur målar man en fondvägg? Vilka saker ska man tänka på i samband med en badrumsrenovering och hur kan egentligen en elektriker komma att förenkla vardagen för dig? Vi vet att det finns många frågor kring byggnationer och renoveringar: vi vill ge svar på dessa.

Vi vet även att Sverige drabbats av en byggboom. Aldrig förr har vi prioriterat det egna hemmet så tydligt som idag. Någonting som heller inte kommer att minska. Med denna fruktansvärda pandemi hängande över oss så blir hemmet vår borg: många arbetar från hemmet, isolerar sig och behöver därigenom också göra förändringar för att möta dessa nya behov.

Vi bygger och renoverar – med sker det på rätt sätt? Det är där den här sidan ska komma in i bilden. Genom konkreta instruktioner, genom fakta och genom tips vill vi ge vägledning. Vi kommer även att skriva mycket om hantverkare och vikten av att ta professionell hjälp i samband med vissa projekt. Där handlar det även om att vi kommer att ge tips om hur du hittar rätt hantverkare och därigenom säkerställer ett kvalitativt resultat till en rimlig kostnad.

Tyvärr ser man att fuskjobb ökat markant under senare år. Både hos privatpersoner och där yrkesmän varit anlitade. Vi vill verka för en mer seriös bransch och visa dig hur du undviker de företag som inte erbjuder professionalism.

Kort sagt, det här är en sida skapad för dig som älskar att bygga och renovera och som vill ta nästa steg. Välkommen!