Solskydd för huset i Täby

Det är så tröttsamt att försöka kolla på tv när solen hela tiden speglas och bländas. Det spelar ingen roll hur man vrider på tv:n, solen hinner ikapp. Lakan för fönstret får vara lösningen…

Man skäms när man står där ute och ser grannarna gå förbi. Undrande ser de ut att tänka “varför hänger det lakan i fönstren?”. Nej nej, inget hemligt pågår här, ni kan gå vidare. Det är bara solen som ställer till det. Grannarna tycker de är smarta, de har installerat markiser. Ja, det kanske är smart, det kanske är något man ska göra. Men för nu funkar lakanen, en dag till i alla fall. En snabb promenad i stan för att se vad de har att erbjuda. Kan man köpa markiserna här, eller ska man göra det online? Vem är bäst på att installera markiser i Täby?

Hejdå lakan

Snart är dagen här, sista dagen med lakanen som solskydd. Det var så enkelt och smidigt att beställa markiser. Dessutom fanns de i olika färger och mönster. De kommer passa in snyggt på huset utan att ta för mycket plats. Det fanns många möjligheter med olika markiser, givetvis valde man de bästa. Automatiska markiser som fäller ut sig när solen blir för stark. Positivt, då slipper det förhoppningsvis bli allt för uppvärmt inomhus med. Det fanns även andra att välja mellan, de man vevar ut för hand. Även de som är elektriska och man själv väljer när de ska ut och in. Att man inte tänkte på detta tidigare.