Vad du kan göra istället för att byta dina fönster?

Fönster är en sådan sak som inte behöver bytas särskilt ofta. De har lång livslängd om du bara sköter om dem ordentligt. Istället för fönsterbyte så finns det faktiskt andra vägar att gå.

När du tror att dina fönster har gjort sitt och behöver bytas ut, så kan det istället vara precis tvärtom. Att byta fönster i en hel fastighet är både tidskrävande och kostsamt. Du behöver gå över alla fönster i huset för att mäta och sedan leta reda på nya fönster som passar in i ditt hus. Sedan ska någon sätta upp dessa fönster åt dig också, om du nu inte sitter på den kunskapen själv vill säga. Det är också väldigt dyrt att byta ut husets alla fönster. Med hjälp av fönsterrenovering sparar du både på din tid och din plånbok.

Spara tid och pengar – renovera dina fönster

Att renovera fönster kräver också sin tid förstås. Dock inte i samma utsträckning som när du ska byta ut alla dina fönster. Det finns mycket du kan göra för att få dina fönster att se som nya ut igen. Nästan i alla fall. Du behöver skrapa bort gammal färg och även ta bort den tätning som suttit sedan tidigare. Du kan också byta ut beslagen såsom handtag och krokar. Vill du få dina fönster riktigt upprustade så gör du bäst i att lämna in dem till någon som renoverar fönster. Riktigt gamla träfönster som slitits genom åren kan bli som nya med hjälp av fönsterrenovering. Läs mer om fönsterrenovering på denna hemsida: fönsterrenoveringstockholm.nu